Професионални умения. Имам опит с/със:
- Топла кухня
- Меса
- Риби
- Морски дарове
- Супи
- Паста
- Основни ястия
- Стекове
- Пълнени агнета, пуйки, риби и др.
- Обедно меню
- Топла точка
- Брънч меню
- Студена кухня
- Салати
- Сосове
- Брускети
- Студени крем супи
- Кетъринг хапки
- Fast Food/Бърза храна
- Сандвичи
- Принцеси
- Бургeри
- Тортили
- Блок маса
- Приготвяне на десерти
- Работа с фритюрник
- Работа с парти грил
- Работа с тостер
- Работа с барбекю
- Работа с уреди на газ
- Работа с уреди на ток
- Работа с барбекю на дървени въглища
- Работа с пещ
- Опит на станция шпикер
- Миялна машина
- Обзавеждане на кухня
Организационни умения. Имам опит с/със:
- Резервации
- Работа с клиенти
- Банкети и мероприятия
- Правене на калкулация
- Обучение на новопостъпили служители
- Създаване на меню
- Работа на all inclusive
- Изготвяне на пакети за кетъринг
- Изготвяне на степенни менюта
- Работа в кухнята със заготовчик
- Поддържане на цялостната хигиена в кухнята
- Вътрешен чек лист и стандарт за издаване на ястията
- Изготвяне на рецепти
- Изготвяне на заявки
- Правене на работни графици
- Работа в кухнята с шпикер
- Работа на смяна с повече от 2-ма сервитьори
Технически умения. Имам опит с/със:
- Таблет
- Покет
- Смартфон
- Електронни марки към всяко звено
- Принтер
- ПОС терминал
- Приключване и отчитане на обекта, работа с документи (касова книга, дневници и др.)
- Програма, с която съм работил/а
Други
- Запознат/а съм със системата на работа относно отговорността за ревизия
- Запознат/а съм с изискванията на проверяващите институции (НАП, БАБХ, Инспекция по труда)
- Имам завършено образование/преминат курс в сферата на хотелиерство/ ресторантьорство /туризъм
- Имам шофьорска книжка