Топ 5 ресторанта в София, в които си струва да започнеш работа

12.10.2021

Истина или предизвикателство? 

И двете. Истината за ресторантьорите, техните служители и клиентите им е, че съществуването и развитието на бранша на заведенията са поставени пред огромно предизвикателство.

Въпреки ситуацията, заради любовта към работата, собственици и служители продължават да се грижат за гостите си. Заведенията се адаптират, бунтуват се, развиват се, и го правят заедно. 

Все още ли работиш в сектора на ресторантьорството? Или може би си променил професионалното си направление поради различни причини, сред които несигурност и непредвидимост? 

Ако си от смелите, които искат да се развиват, ти предлагаме да видиш някои от нашите предложения - топ 5 ресторанти в София, където можеш да се развиваш, да имаш много добър доход и да работиш с най-големите професионалисти:

 

1. Mr. Pizza

Верига "Mr. Pizza" са едни от водещите ресторанти в София, отличаващи се с интересно меню и изискана обстановка. До момента веригата разполага с 6 ресторанта в София и над 400 служители. За да се поддържа висок стандарт на работа, грижата за служителите е на първо място. Това са ресторантите, в които са събрани едни от най-амбициозните служители, знаещи какво означава световно ниво в кулинарията и обслужването. Ако искаш да придобиеш високи професионални умения в сферата на ресторантьорството, това което се изисква е само желание от твоя страна . Ако то е на лице, ние от TeamPro заедно с екипа на "Mr. Pizza" ще ти съдействаме да развиеш своя талант. 

Ти си позитивен и отговорен човек с желание за развитие и финансова независимост? С "Mr. Pizza" ще се научиш как да бъдеш по-добър, всичко друго зависи от теб!

2. "Happy Bar & Grill"

Щастливи клиенти и щастливи служители? Мисията е възможна във верига ресторанти "Happy Bar & Grill". Искаш ли да изградиш или надградиш уменията си в ресторантьорството? Искаш ли да работиш в един от най-успешните ресторанти с установени традиции и стандарти на обслужване? С настроение и усмивка, работата винаги е по-лесна. В "Happy Bar & Grill" се стимулират усърдните и отговорни служители, а възможностите за развитие са неограничени. За младите професионалисти, които искат да трупат опит, ресторани "Happy Bar & Grill" е незаменима “школа”, която те учи, че позитивното отношение към живота и храната те прави по-успешна и продуктивна личност.

3. Victoria

Изисканост, репутация и висок стандарт се събират в едно, когато споменем бранда на верига ресторанти “Victoria”. Смятаме, че ако имаш стил и държиш на изпълнението и детайлите в своята работа, трябва да кандидатстваш за свободна позиция там. В ресторанти “Victoria” се дава шанс на талантливите хора с различно мислене и изтънчен вкус. Съвкупността от силни личности на едно място прави екипите по-сплотени, а гостите са очаровани от облужването и от храната, поднесена с много любов и смисъл. 

4. Spaghetti Company

Много от младите професионалисти решават да заминат извън България, за да опознаят чуждестранната кухня и да търсят възможност за развитие. Звучи като страхотен опит, но не е нужно да си далеч от близките си, за да научиш тънкостите в приготвянето и поднасянето на италианската храна, например. Обичаш ли съчетанието на стилове - модерен дизайн и класически елементи? Комбинацията от традиционната италианска кухня и българската гостоприемност е неустоима, както за клиентите, така и за професионалистите в сферата на ресторантьорството. "Spaghetti Company" е за любопитните сред вас, които имат експериментаторски и приключенски дух, и в същото време се вдъхновяват от традициите и италианската култура. Направи правилния избор и бъди себе си – кандидатствай за отворена работна позиция в "Spaghetti Company" и дерзай!

5. Raffy Bar & Gelato

Мястото, където винаги “нещо се случва” - центърът на събитията. От исторически времена заведенията са специалнo място, където различни хора се срещат, обсъждат всякакви теми, радват се на добра компания, любима храна и добро обслужване. "Raffy Bar & Gelato" събира в себе си всичко необходимо за този, който обича да посещава заведения: разнообразно меню, модерна обстановка, любезни служители. Не е случайно, че ресторантите "Raffy Bar & Gelato"са в сърцето на едни от най-големите градове в България, а там винаги е интересно и интригуващо. Обичаш ли динамиката на града и комуникацията с много хора? Ако си енергична и мотивирана личност, "Raffy Bar & Gelato"е правилното място да започнеш работа.

 

Share