Кампанията #ИмамеХора

23.06.2022

Всички използваме репликата „няма хора“ и знаем, че недостигът на служители в сектор Туризъм е огромен. Много от вас увеличават заплатите на своите служители или им дават допълнителни стимули, за да запазят целостта на екипа си и да имат успешен сезон.

Ние създадохме TeamPro, за да съберем работещите в сектор Туризъм и да направим търсенето на служители и работа по-лесно и ефективно.

Нашата вяра в българския бизнес продължава с кампанията под наслов #ИмамеХора, с която искаме да повдигнем духа на всички работещи в туризма и да върнем добрия имидж на професиите като популяризираме заетостта в сектора и покажем добрата работна атмосфера.

Как ще стане това?

Подтикваме всички вас да качите свежа, забавна, професионална или непринудена снимка на вашия екип или служител като използвате хаштаг #ИмамеХора и ни тагнете във Facebook - @teamprobulgaria и Viber - @teamprobg.  

Ние ще популяризираме вашите постове и ще ги съберем в статия, в която ще опишем ползите от работата в сектора и добрите практики от вашите работни места. 

Също така, ще се свържем с най-креативните от вас, за да направим интервю и безплатно представяне на заведението ви в платформата https://teampro.bg/ и в социалните мрежи.

Станете част от кампанията и докажете че в България #ИмамеХора!

Вера и Павлин

 

Photo by Misunderstood Whiskey on Unsplash

Share