4 заведения в България, които ти предлагат топ възможности за развитие

26.10.2021

Предлагаме ви една виртуална разходка из топ заведенията в няколко български града!

 

  1. Ресторант "Petru’s", гр. София

Когато работата е не просто работа, а начин на живот…

В ресторант “Петрус” всеки служител допринася с креативност и влага цялата си душа в работата, за да се движи по пътя към успеха и да осигури развитието си като професионалист. “Глазирани” с добро настроение и позитивизъм - такива ще бъдат колегите ти, ако решиш да започнеш работа в един от най-стилните ресторанти в България. Ако твоят вътрешен заряд проектира безкрайна мотивация и си отдаден на своята професия, ако не работиш, а по-скоро твориш, то в “Петрус” ще ти хареса. 

  1. "Kempinski Grand Arena", гр. Банско

Вечната класика…

Истинските традиции в ресторантьорството и хотелиерството, изкуството да създаваш и да устояваш на предизвикателствата във времето, с това винаги ще свързваме името на първата верига хотели “Кемпински”. Според нас не е случайност, че световноизвестната хотелиерска и ресторантьорска марка е избрала живописно място като Банско, за да разположи бизнеса си. Може би си от района на зимния курорт и би искал да имаш опит като професионалист в сферата на ресторантьорството? Тепърва започва ски сезонът и “Кемпински” търси екип от мотивирани служители за заведенията в хотелския комплекс. Имаш предимството и привилегията да работиш за компания с традиции, не изпускай тази възможност. Тя ще ти отвори много врати за развитие.

  1. "Theatro Club", гр. Варна

Искаме в Theatro на морето… 

Клубът с шеметна атмосфера – модерен интериор и елегантно изпълнение на детайлите, създаден за доброто преживяване на посетителите, организиран да създаде перфектни условия за работа на служителите си. “Theatro Club” е уникално работно място. Ако си работил в нощни барове и дискотеки, добре познаваш техните концепции. Тук обаче начинът на работа е различен и интригуващ. Комуникацията се насърчава и така се създават истински екипи, клиентите са щастливи, а служителите получават така желаното от тях развитие. “Тheatro Club” във Варна е твоята възможност да станеш част от един по-различен нощен живот.

Избери “Theatro Club”, за да почувстваш себе си!

  1. "Hype Bar", гр. Русе

Хайп вайб лайфстайл…

Петък в Русе и покана за излизане. Със сигурност сме в “Hype Bar”. А можеш ли да се забавляваш и докато работиш? Възможно е в “Hype Bar”. Ако си служител там, ще трябва да стартираш работния си ден, спазвайки правилото на 5-те “П”-та - предварителната подготовка предотвратява поредния провал. Собствениците знаят какво искат клиентите и служителите им. Те ще бъдат твои ментори, приятели и критици. Всичко това, с доброто намерение да ти покажат, че работата в заведение не е лесна, но може да бъде доста приятна, ако имаш желание да се развиваш смислено и дългосрочно. Това е възможно, когато си достатъчно мотивиран и си готов да поемеш предизвикателството да работиш в един от най-посещаваните барове в Русе. Ако си от района, не се замисляй, а направо кандидатствай чрез TeamPro за отворените позиции в “Hype Bar”.

Share